Byen og omegnen

Jan og Inges Bed and Breakfast

Byen og omegnen

 

Middelfart og omegn byder på oplevelser af by, kultur, historie, vand og natur.

Byen er mere end 800 år gammel og har naturligvis mindelser af den historie, som har udspillet sig, både i byen og som ’port’ til Jylland. Der er en hyggelig gammel bydel og, og også et fint bymuseum.

Middelfart er også en moderne by i udvikling med en gågade og et nyt bytorv med shoppemuligheder og med mange caféer og restauranter.

 

 

Hvis de er til kunst foreslår vi et besøg på det smukt beliggende Clay Keramikmuseum, som har skiftende, aktuelle udstillinger, og som blev sat på verdenskortet, da Den Kongelige Porcelænsfabriks samling blev placeret her. Middelfart og omegn byder desuden på en række private gallerier.

 

Huset, som er fra 1836, ligger helt tæt på Lillebælt og Gammel Havn, og også tæt på Hindsgavl halvøen, som byder på et spændende skovområde langs Lillebælt og på en naturpark bl. a. med kronvildt.

Her og i den øvrige omegn findes et utal af muligheder for oplevelser ved, over og under vandet og oplevelser i den landfaste natur, såsom vandreture, og udforskning forskellige typer af cykelruter. Vi tilbyder mulighed for lån af to almindelige cykler. Der er gode lystfiskerpladser, golfbane, Bridgewalking på toppen af den gamle Lillebæltsbro, marsvineture på Lillebælt etc.

 

Jan og Inges Bed and Breakfast

Søndergade 11

5500 Middelfart

Tlf: +45 5125 1713

Email: kildevaeld@stofanet.dk